Ремонт и модернизация трансформаторов Обслуживание, ремонт и наладка подстанций Промышленный альпинизм, работы на высоте Обработка масла трансформаторного

Масло трансформаторне ціна

Масло трансформаторне цінаДля відмінної і безперебійної роботи реакторного обладнання, різних вимикачів і трансформаторів, необхідно купити масло трансформаторне (ціна у нас недорога). Ця технічна рідина забезпечить сприятливі умови для гасіння дуги і запобігає перебоям в роботі.

Підприємство НПК "Електропівденмонтаж" більше 10 років займається обслуговуванням високовольтного обладнання. У нас Ви також зможете замовити масло трансформаторне, ціна на нього не така вже й велика.


При великій температурі закіпання, від нафти відділяється деяка фракція, яка і являє собою масло трансформаторне (ціна у нас адекватна). Температура закіпання нафти досить висока, і сягає майже 400ºС, при цьому можна спостерігати, як в процесі закіпання утворюються маслянисті фракції. Таким фракціям масла властивий вуглеводневий склад, в якому вага молекул не перевищує діапазон від 231 до 341 а.е.м.

Масло трансформаторне (ціна у нас прийнятна) заливають в силові і вимірювальні трансформатори, різного роду вимикачі і реакторне обладнання. Масляна рідина сприяє гасінню дуги для утворення постійного струму, що вкрай необхідно для таких видів точних приладів. Маслу властиво не замерзати при низьких температурах і забезпечувати постійну подачу струму.

Якщо Ви займаєтеся вибором технічної рідини, і Вам необхідно масло трансформаторне, ціна його щоб Вас влаштувала, при покупці зверніть увагу на наступні його характеристики. Справжнє та придатне для роботи технічне масло повинно бути середньої в'язкості, що не тягуче, а рідке. Саме його консистенція впливає на ефективну передачу тепла. Масло не повинно містити домішок води або інших масел, так як від цього залежить діелектрична міцність масляного складу.

Купити якісне масло трансформаторне (ціна Вас напевно влаштує) Ви зможете на підприємстві НПК "Електропівденмонтаж".