Ремонт и модернизация трансформаторов Обслуживание, ремонт и наладка подстанций Промышленный альпинизм, работы на высоте Обработка масла трансформаторного

Монтаж сонячних батарей на даху

Монтаж сонячних батарей на дахуРозміщення і підключення сонячних панелей – справа, в якій велике значення мають дрібниці. Неправильна їх постановка може призвести до того, що вони просто не зможуть якісно функціонувати. Має значення місце і навіть кут нахилу. Промінчики сонечка повинні потрапляти на елементи в максимально можливому обсязі. А самі елементи повинні максимально точно їх приймати на себе і акумулювати. Одним з найбільш вдалих рішень на сьогоднішній день вважається монтаж сонячних батарей на даху. Це і справді хороша ідея. Тут найчастіше мінімум затінених ділянок. Тут рідко бувають люди. Тобто, монтаж на даху сонячних батарей передбачає, що обладнання не заважатиме людям, а люди не будуть заважати обладнанню.

Але є один суттєвий недолік такого розміщення сонячних панелей. Це висотні роботи, які становлять небезпеку для монтажників. Проте, ніхто не відмовляється від монтажу на даху сонячних батарей тільки через те, що це небезпечно. Важливо просто мінімізувати ризики. Для цього достатньо просто найняти професійних висотників, які приїдуть зі страхувальним оснащенням і виконають всі необхідні дії акуратно і швидко.

Не варто дертися на висоту і ризикувати своїм життям, щоб здійснити монтаж сонячних батарей на даху. Набагато розумніше буде замовити послуги наших альпіністів.

Монтаж сонячних батарей на даху – справа небезпечна і складна. Краще довірити її фахівцям. Ніколи не можна бути впевненим до кінця в своєму везінні і віддавати своє життя в руки фортуни. Пощастить чи не пощастить спуститися з даху живим? Цього не знає ніхто. А ось наші альпіністи – профі у справі лазіння по будівлях. Їх підйоми і спуски завжди безпечні і вдалі.

Не ризикуйте своїм здоров'ям даремно! Дозвольте монтаж сонячних батарей на даху виконати нашим висотникам!