Ремонт и модернизация трансформаторов Обслуживание, ремонт и наладка подстанций Промышленный альпинизм, работы на высоте Обработка масла трансформаторного

Установка сонячних систем

Установка сонячних системУ наші дні, в умовах підвищеного забруднення екології токсичними викидами хімічних і нафтопереробних підприємств, наша країна як ніколи потребує розробки альтернативних і екологічно чистих джерел енергії. Зараз таким безпечним альтернативним джерелом енергії стали сонячні батареї, або сонячні блоки. Установка сонячних систем в Україні набирає все більшої популярності і попиту. Багато підприємств уже перейшли на це невичерпне джерело енергії.

У компанії НПК "Електропівденмонтаж" працюють фахівці з багаторічним практичним досвідом в монтажі, ремонті та налаштування високовольтного обладнання. Серед наших послуг також є установка сонячних систем. Ми зробимо установку сонячних блоків в тому місці, яке Ви обрали.


Найбільшим плюсом застосування сонячних батарей є їх екологічність. Установка сонячних систем може здійснитися на будь-якій для Вас зручній ділянці, куди переважно потрапляє сонце. Напевно, Ви часто бачили такі пристосування на полі, на даху приватного будинку сусіда або ж на даху промислової будівлі.

Ще один плюс застосування сонячних блоків - це простота монтажу. Установка сонячних систем не передбачає використання спеціалізованих приладів або інструментів. Сонячні блоки легкі в транспортуванні, їх можна легко закріпити на будь-якій поверхні, не пошкодивши її. Сонячне тепло дає цим батареям скільки енергії, що вони можуть її накопичити на багато років.

Якщо Ваше підприємство бажає використовувати альтернативні джерела електроенергії, єдиним доступним способом є установка сонячних систем. Можливо, ціна такого обладнання доступна не кожному, але її значимість і вигода у використанні згодом в рази окупає її ціну.

Вам потрібна установка сонячних систем недорого? Підприємство НПК "Електропівденмонтаж" готові в будь-який час надати таку послугу для Вас.